En hjälpande hand

Just nu så står min giveaway stilla, ingen har ännu deltagit. Men det är en risk man får ta med en nystartad sida.

Men jag sörjer inte, för jag har fler projekt! Jag har den senaste veckan suttit och gjort armband som är tänkt att senare säljas. Ett av dom har jag dock valt att skicka iväg som en LITEN uppmuntran till någon som verkligen verkade behöva den.
Jag har också suttit och gjort några julklappar till en barnfamilj som har det tungt.
Men det största projektet är snart redo att avslöjas – jag är så glad!

Det finns få saker som värmer i hjärtat lika mycket som känslan att man gör gott för andra. Dessa gåvor jag knåpat ihop är inte mycket, men ibland räcker det långt bara att få veta att någon bryr sig. 🙂

Vill ni hjälpa mig att hjälpa andra? Skänk en slant via Swish för att hjälpa mig med fraktkostnaderna.

– Tina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s