Två månader!

Idag är det två månader sedan jag lanserade DittBollplank.com, i det stora hela så låter ju inte det så mycket men det är stort för mig! Och jag har redan på dessa två månader nått några utav mina delmål.

Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite av vad jag har gjort och håller på med just nu!

– Jag har satt upp flyers i olika städer för att sprida informationen vidare om att DittBollplank faktiskt finns, jag vill ju gärna nå så många som möjligt.

– Jag har försökt att samla ihop livsberättelser för er att läsa, än så länge har det kommit upp 6 stycken på sidan och jag hoppas på att fler dyker upp snart.

– Jag har agerat bollplank (vilket ju är  huvudmålet!) till några stycken, dels under samlandet av livsberättelser men också i diverse facebookgrupper och forum. Där har jag också ”ramlat på” personer dom jag känt behövt det lilla extra. Utöver att erbjuda mig själv som bollplank så har jag ordnat gåvor, jag har t.ex. pysslat ihop julklappar till några barn. Något jag gärna skulle göra mer av, men då alla utgifter för bollplanket måste tas ur egen ficka så är jag lite begränsad.

– Jag har pysslat ihop armband som jag planerar att sälja, där delar av vinsten (lutar åt 50%) går till DittBollplank. Det kommer jag sedan använda till mer marknadsföring, gåvor, porto, sponsra andra hjälporganisationer m.m.
Det finns även planer på att senare sälja andra saker också, exakt vad får vi se i framtiden!

– Det stora projektet nu är ett samarbete jag ”ramlade på” en dag på facebook. Det är några som ska göra lådor att lämna till neonatalen (där för tidigt födda barn ligger) så att föräldrarna där får lite stöd. Nu är inte boxarna klara ännu men det är tänkt att dom ska innehålla bland annat en  dagbok (för att kunna skriva om barnets utveckling osv) som dom själva har knåpat ihop, snuttefiltar, dom har kontakt med några företag som ska bidra lite. Jag kommer med mer exakt info senare!……och så jag då 😉 i boxen kommer mitt visitkort finnas med för att informera om DittBollplank. Sedan kommer jag också bidra med tidsfördriv till föräldrarnas tid på sjukhuset. Jag har nämligen knåpat ihop några korsord som då kommer finnas med i lådan. Det är kanske inte mycket i sig men förhoppningsvis ihopslaget med allt det andra så blir det fantastiska lådor och det är ett projekt som jag är stolt över att bidra till!

– Jag ska också utöka hemsidan lite. Det kommer dyka upp två nya flikar! En är för att lättare hitta nyheter (som det jag skriver nu) om man besöker sidan från mobilen. I den andra fliken kommer jag hylla andra människor/sidor som bidrar till att hjälpa andra.

Så, nu har ni lite koll på vad DittBollplank kokar ihop just nu. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s