Startar med försäljning

Från och med idag finns det smycken till försäljning som jag själv har gjort, och 50% av pengarna går till DittBollplank! Pengarna kommer sedan användas till marknadsföring och att hjälpa människor. Som ni kan se i tidigare nyheter så har jag t.ex. skickat gåvor förut för att underlätta för några under svåra tider. Det har varit presentkort, pengar, ihopknåpade julklappar till barn osv. Tyvärr kostar det ju även att skicka sakerna.

Mitt huvudmål är visserligen att finnas här som bollplank för er. Men jag vill alltid göra mer! Och dom gånger jag har kunnat så har jag gjort det. Det vore därför extra kul att ha en liten hjälpkassa att röra sig med. Så som sagt, nu finns det smycken till försäljning! Dom finner ni på min privata instagram för jag ville inte belamra DittBollplank med ”orelevanta” saker.  In och kika och sponsra oss genom att köpa smycken.

Och om ni gärna vill sponsra men inte vill ha ett smycke, eller helt enkelt tycker att det är för dyrt, så kan ni Swischa över en krona eller två till mig på 0737366140 och skriva ”DittBollplank” så jag vet vad pengarna är till.

-Tina

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s