Vardagens slit

Känner mig deppig, ekonomin suger, arbetet är tråkigt att gå till, känns som att jag ska göra allt hemma, jag jobbar hur mkt som helst bara för att kronofogden drar halva fruns lön. Känns inte ens som att hon är tacksam för att jag jobbar mer för att vi ska kunna ha pengar kvar överhuvudtaget. Ibland känns det som att man lika bra kan gå och dö någonstans. Känns som att man ska bryta ihop och börja gråta närsomhelst, har inga vänner att umgås med i den här stan och det tär på mig att alltid vara hemma med familjen när jag väl får ledigt från jobbet. Det enda posetiva i mitt liv just nu är mina två barn, nog för att dom kan göra ens dag till ett helvete men jag älskar dom endå. En vanlig dag så går man upp kl 04 och går ut med hunden, när man kommer in har frun gjort kaffe. Kl 05 så ska man väcka småttingarna och göra iordning dom för dagis. Kl 06 lämnar vi dom på dagis sen går vi skiljda vägar mot varsitt jobb. Jag jobbar från kl 06:30 till 15:30. Efter jobbet så hämtar jag barnen från dagis kl 16. När vi kommer hem så går jag ut med hunden medans frun är inne med barnen. När jag kommer in igen är det dax att börja med middagen. Efter maten ska barnen badas och nattas. Går ut sista vändan med hunden kl 22 för att gå och lägga mig direkt när jag kommer in igen. Får sova minst 4 timmar per natt och endå orka jobba. När jag försöker prata om vad som hänt under dagen på jobbet blir jag bara avbruten för att min fru vill prata om sitt jobb. Nu känns det som att jag gnällt av mig tillräckligt.

Man 31 år

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s